%0 Journal Article %T مروری بر روش های بیولوژیک (سبز)سنتز نانوذرات و کاربردهای آن %J شیمی سبز و فناوریهای پایدار %I پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران %Z 2676-5012 %A شاهکوه محلی, الناز %A اسدپور, الهام %A شاهکوه محلی, الیا %D 2022 %\ 09/23/2022 %V 4 %N 2 %P 1-11 %! مروری بر روش های بیولوژیک (سبز)سنتز نانوذرات و کاربردهای آن %K کلید واژگان: نانوذرات %K سنتزسبز %K کاربرد نانوذرات %K صنایع غذایی %R %X امروزه با توجه به کاربرد گسترده نانو‌‌ذرات در صنایع مختلف، سنتز آن‌ها مورد توجه پژوهشگران قرار گرفته است. این روشها به سه دسته کلی فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی تقسیم می‌‌شوند. با توجه به معایب روش‌‌های شیمیایی و فیزیکی توجه محققان به روشی کم هزینه و بی ضرر برای محیط زیست جلب شده است که تحت عنوان روش بیولوژیک (سبز) می‌‌باشد. در این مطالعه به مرور روش سبز و مزایای آن و همچنین کاربردهای آن صنایع غذایی پرداخته شده است. %U https://gcst.ccerci.ac.ir/article_155422_ccb1c0a6ba4524b0d4a2435c35e399bc.pdf